Søg
0

I XL-Meding kan vi det med service

XL-BYG® arbejder dagligt sammen med professionelle håndværkere, og det giver en solid viden og erfaring, som også kommer gør-det-selv folket til gode. Læs om de forskellige services XL-BYG tilbyder i det følgende:
  • Ring og få hjælpe til byggeprojekterne
  • På gave med XL-BYG
  • Få rådgivning til byggeprojekterne
  • Landsdækkende bytteservice i XL-BYG
  • Lej værktøjet i XL-BYG
  • Gratis lån af trailer
  • Varudbringning
  • Skaffeservice
  • Nøgleservice
  • HåndværkerserviceSlå tonen an hos XL-BYG

Slå tonen an hos XL-BYG

Bland din yndlingsfarve med XL-BYG
Kig ind i din lokale XL-BYG, så opfylder vi alle dine farvedrømme og hjælper dig med at nuancere hverdagen, uanset hvilken tone du ønsker at spille på indenfor hjemmets fire vægge.
Ring og få hjælp til byggeprojekterne

Ring og få hjælp til byggeprojekterne

Professionel rådgivning hos XL-BYG
Har du brug for professionel vejledning til dine forskellige byggeprojekter - så ring til din lokale XL-BYG og bestil tid til en gratis byggesnak med vores kompetente rådgivere. 
På gave med XL-BYG

På gave med XL-BYG

Giv et gavekort med XL-BYG
Står der værktøj og byggematerialer på ønskesedlen, så er et XL-BYG gavekort lige sagen. Gavekortet kan benyttes i alle XL-BYG forretninger og husk, hos XL-BYG får du altid landsdækkende bytteservice, uanset hvor du er.

Køb et XL-BYG gavekort online og få det sendt direkte til modtageren eller køb det hos din lokale XL-BYG. Bemærk at gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE I XL-BYG

LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE I XL-BYG

Vi bytter med et smil
Har du fortrudt et køb kan varen altid ombyttes eller returneres inden for 14 dage, når du medbringer kassebon eller der er byttemærke på varen.

Du kan bytte overalt i XL-BYG Byggecentre, uanset i hvilket XL-BYG Byggecenter, varen/gaven er købt. Varen skal blot tilbageleveres i hel og ubeskadiget stand og i original emballage.
Lej værktøjet i XL-BYG

Lej værktøjet i XL-BYG

Lej værktøjet i XL-BYG
Nogle gange kan det bedre betale sig at leje end at købe en maskineSkal du bruge større, professionelle værktøjer og maskiner til krævende gør-det-selv opgaver, kan du leje det i XL-BYG i kortere eller længere tid.

Mange XL-BYG forretninger tilbyder udlejning af et bredt sortiment af materiel til dit byggeri. Sortmentet varierer fra forretning til forretning. Her på siden kan du se mange af forretningernes udlejningssortimenter, og du har mulighed for at forespørge på en specifik maskine ved at sende en mail til den lokale forretning.

Udlejning i din lokale XL-BYG

Gratis lån af trailer

Gratis lån af trailer

Transporter dine varer hjem på en nem måde
Har du købt stort ind i XL-BYG er du altid velkommen til gratis at låne en trailer til hjemtransporten af de købte varer.

Du skal blot betale et depositum på kr. 200,- og levere traileren tilbage indenfor 2 timer. Du skal blot udfylde låneformular af hensyn til forsikring.
Vareudbringning

Vareudbringning

XL-BYG tilbyder naturligvis altid at bringe dine indkøbte varer til din bopæl
Ønsker du at få dine varer bragt hjem, kan vi arrangere transporten for dig mod betaling. Hør mere om betingelserne i din lokale XL-BYG.
Skaffeservice

Skaffeservice

Vi gør alt for at skaffe ønskede varer hjem
Hvis du ikke finder den ønskede vare i vores sortiment - skal du blot sige til - kontakt nærmeste XL-BYG, så forsøger vi at skaffe det.
Nøgleservice

Nøgleservice

I XL-BYG kan du få lavet en ekstra nøgle, mens du venter
Vi kan også omkode din RUKO-lås, så samme nøgle f.eks. kan bruges til både døren og postkassen.
Hånværkerkontakt

Håndværkerkontakt

XL-BYG hjælper dig med kontakt til til håndværkere
Når dit projekt kræver kvalificerede eller autoriserede fagfolk, skaber dit XL-BYG BYGGECENTER gerne kontakt til kompetente håndværkere, der professionelt kan klare opgaven.