Søg
0

 

 

Landsdækkende lokalaftale med XL-VIP kort

 

Banner - xl-vip

De danske håndværkere tilbydes en unik fordel i XL-BYG kæ­den. Med udgangspunkt i den lokale samhandelsaftale og med et XL-VIP kort i hånden kan den lokale håndværksmester og hans svende hente materialer overalt i hele Danmark! 

Landsdækkende lokalaftale

XL-VIP kortet er svaret på den professionelle kundes behov for fleksibilitet og effekti­vi­tet. Kortet tager afsæt i den samhandelsaftale, der er aftalt lokalt mellem den enkelte XL-BYG forretning og erhvervskunden. 

Med XL-VIP kortet i hånden kan håndværkeren få dækket behovet for hurtig, her-og-nu levering, uanset hvor i landet der arbejdes – vel og mærke til de samme betingelser, som der er aftalt i den lokale samhandelsaftale.

Materialer tæt på arbejdsstedet

Med XL-VIP kortet kan håndværksme­ste­ren og hans svende hente materialer i alle XL-BYG PROFFCENTRE i hele Danmark – uanset hvor byggeprojektet foregår. 

En service der sikrer håndværkeren en hurtig og effektiv arbejdsgang, når han støder på uforudsete opgaver. Hurtighed og effektivitet, der virker positivt på den enkelte håndværksmesters konkurrence-evne. 

Styring af materialeforbrug

Grundstenen i XL-VIP konceptet er den lokale samhandelsaftale. Det betyder også, at materialer afhentet i forskellige XL-BYG PROFFCENTRE vil blive faktureret via den forretning, håndværksmesteren har samhandelsaftale med. Der modtages altså kun faktura fra ét sted og styringen af materialeforbruget på det enkelte byggeprojekt bliver enklere. 

Sådan får du et XL-VIP kort

Henvend dig hos dit lokale XL- Meding PROFFCENTER og få yderligere information om XL-VIP kortets landsdækkende fordele.